fbpx

Warmtepompen en Solar Lamellen worden het meest gekozen voor zwembadverwarming

Gebruik maken van het zwembad kan wellicht vaker dan je denkt. Met de inzet van de juiste warmteoplossingen is de temperatuur van het water goed te reguleren en dat maakt het aantrekkelijk om ook op koelere momenten te genieten van een plons in het water.

Wat betreft zwembadverwarming, zijn warmtepompen de meest populaire keuze onder onze klanten. Deze efficiënte apparaten halen warmte uit de omgevingslucht, wat ze een duurzame en kosteneffectieve optie maakt voor het verwarmen van zwembadwater.

Op de tweede plaats staat de verwarming met solar lamellen, een technologie die zonne-energie gebruikt om zwembadwater te verwarmen. Wij geloven sterk in de kracht van duurzame energie, en solar lamellen bieden een energiezuinige alswel milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen jouw zwembad.

Easypools - Wat betreft zwembadverwarming, zijn warmtepompen de meest populaire keuze onder onze klanten.
Voorbeeld van zwembadverwarming met solar lamellen

“We zijn er trots op dat warmtepompen en solar lamellen tegenwoordig de voorkeur krijgen van onze klanten. Dit illustreert de groeiende vraag naar duurzame zwembadverwarmingsopties, waar wij met ons assortiment aan geavanceerde technologieën graag aan voldoen.”

De ideale watertemperatuur ligt tussen de 25°C en 28°C, wat als comfortabel wordt beschouwd, hoewel dit afhangt van persoonlijke voorkeuren en gebruik. Voor het waarborgen van de werking van de warmtepomp of solar lamellen, en om hun levensduur te verlengen, is het onderhoud van het verwarmingssysteem belangrijk. Dit kan zelf worden uitgevoerd en omvat het controleren van de waterchemie en het schoonmaken van de filters.

Als je meer wilt weten over het verwarmen van jouw zwembad met onze warmtepompen en solar lamellen, neem dan contact met ons op. Dit kan via de onderstaande gegevens of ons contactformulier. We komen graag vrijblijvend langs om de meerwaarde van deze duurzame oplossingen en de mogelijkheden voor installatie en onderhoud kunnen bespreken.

Binnen één maand zwemmen:

Voor een eenmalig bedrag en binnen één maand jouw zwembad? Neem contact met ons op!

Deel dit bericht:

Terug naar het overzicht

Uitgelicht

Neem contact op voor de mogelijkhden

Binnen een maand jouw zwembad, zonder onderhoudskosten.