Polyester zwembaden

Home / Informatie / Polyester zwembaden

Polyester Zwembaden

Polyester zwembaden

Polyester zwembaden zijn in een korte bouwtijd te realiseren. Omdat deze in mallen geproduceerd worden, kunnen die elegante ronde vormen hebben, vertonen geen zichtbare verbindingen of lasbindingen, kunnen voorzien worden van geintegreerde trap met antiglijlaag, van relaxatiebanken en andere voorzieningen. de monoblok kuip wordt kant en klaar bij u in de tuin afgeleverd.

Toen de bedrijven in West Europa grote problemen kregen met reclamaties, zijn de producenten van de zwembaden van polyester zich gaan bezighouden met het onderzoek en ontwikkeling daarvan. Uit dit onderzoek en de ontwikkeling zijn materialen ontstaan, die dankzij de kwaliteit de lange levensduur en zichtbare eigenschappen van de zwembaden kunnen garanderen. Het is echter strikt noodzakelijk om de technologische procedures die de producenten aangeven voor verwerking van dit materiaal exact na te leven. Het beste en meest volmaakte materiaal kan in geval van slechte verwerking niet de door de producent gedeclareerde langdurige eigenschappen hebben.

Voor de finale klant is het heel moeilijk om te herkennen of de producent correct handelt of hij wilt alleen produkt van mindere kwaliteit verkopen

De expertise van Easypools

Meer informatie

Bij de EasyPools-dealer kunt u terecht voor alle zaken rondom uw zwembad zoals aanleg & installatie, waterzuivering, zwembad afdekking en verwarming door middel van een warmtepomp of solar verwarming. zwembad verlichting, terras betegeling en tuininrichting rondom uw prive zwembad.

young-plumber-or-technician-installing-or-repairing-system-of-water-filtration.jpg

Aanleg & installatie

Uitgraven en afvoeren, storten van beton..

outdoor-swimming-pool-skimmer-filter-cleaning-aerial-view.jpg

Montage & inbouw

De montage en inbouw wordt zorgvuldig gedaan.

swimming-pool-2.jpg

Polyester zwembaden

Deze zwembaden zijn in een korte bouwtijd te realiseren.

outdoor-backyard-garden-swimming-pool-maintenance-.jpg

Waterbehandeling

De waterkwaliteit bepaald het genot van uw zwembad.

automated-pool-cleaner.jpg

Winterklaar maken

Bij temperaturen onder de 12 graden celcius.

splashing-water-in-swimming-pool.jpg

Zomerklaar maken

Om weer lekker van de zomer te kunnen genieten.