fbpx

Profiteer van onze zomeraanbieding! Zwembad binnen één maand voor €24.995,-

Zomerklaar maken

Home / Informatie / Zomerklaar maken

Zomerklaar maken

Zomerklaar maken

De temperatuur loopt op en de zwemkriebels beginnen weer te komen. Tijd om uw zwembad zomerklaar te maken. Allereerst kijkt u of het water vervuild is geraakt tijdens de winter. Is dit het geval pomp dan uw zwembad gedeeltelijk leeg. U kunt hiervoor een dompelpomp gebruiken. Met lauw water en een borstel verwijdert u vuil en afzetting.

Grof vuil kunt u het beste van de bodem zuigen met een speciale robot zwembadzuiger. Een eventuele vetrand op de liner neemt u weg met een speciale linerreiniger. Is uw zwembad helemaal schoon dan kunt u het nodig (bij)vullen met leidingwater. Vervolgens maakt u uw zandfilter installatie klaar voor gebruik. De zandfilter installatie laat u continue lopen totdat het zwembad water weer helder is. U controleert leidingen, ontluchters en u draait de aftapkraan weer dicht. Dan neemt u de zwembadverwarming weer in bedrijf.

Reinig uw winter afdekzeil en laat het vervolgens goed drogen alvorens u het opbergt. Nu is het tijd om het zwembad water te controleren en indien nodig te behandelen. Hiervoor hebben we speciale testsets beschikbaar waarmee u snel inzicht heeft in de verschillende waarden. Indien nodig dan dient u zout of andere producten toe te voegen om te beschikken over een goede kwaliteit zwemwater. Indien alle waardes op het juiste niveau zijn is het water zwemklaar.

Het wachten is op de zon die de solarcollectoren of de warmtepomp gaat helpen het water een aangename temperatuur te geven (tussen de 25 en 27 graden).

De expertise van Easypools

Meer informatie

Bij de EasyPools-dealer kunt u terecht voor alle zaken rondom uw zwembad zoals aanleg & installatie, waterzuivering, zwembad afdekking en verwarming door middel van een warmtepomp of solar verwarming. zwembad verlichting, terras betegeling en tuininrichting rondom uw prive zwembad.

young-plumber-or-technician-installing-or-repairing-system-of-water-filtration.jpg

Aanleg & installatie

Uitgraven en afvoeren, storten van beton..

outdoor-swimming-pool-skimmer-filter-cleaning-aerial-view.jpg

Montage & inbouw

De montage en inbouw wordt zorgvuldig gedaan.

swimming-pool-2.jpg

Polyester zwembaden

Deze zwembaden zijn in een korte bouwtijd te realiseren.

outdoor-backyard-garden-swimming-pool-maintenance-.jpg

Waterbehandeling

De waterkwaliteit bepaald het genot van uw zwembad.

automated-pool-cleaner.jpg

Winterklaar maken

Bij temperaturen onder de 12 graden celcius.

splashing-water-in-swimming-pool.jpg

Zomerklaar maken

Om weer lekker van de zomer te kunnen genieten.