fbpx

Zwembad binnen
één maand

Vanaf €24.995 en geen onderhoudskosten

Welkom bij Easypools

Als producent en installateur van zwembaden leveren we snel en voor een unieke startprijs. Bovendien bieden we keuze uit diverse modellen en accessoires van de hoogste kwaliteit.

sterren

100+ zwembaden geplaatst

Geen onderhoudskosten

Binnen 24 uur een afspraak

Verrijk jouw leven

Ruimte om met dierbaren te ontspannen en simpelweg van het leven te genieten. Het zwembad brengt zoveel moois. Maar weet je dat deze investering meer voordelen met zich meebrengt?

01

Lekker ontspannen

EasyPools biedt een oase van rust en in je eigen tuin, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress.

Gezondheid vergroten

Een ideale manier om extra calorieën te verbranden en de conditie dichtbij huis te verbeteren, voor energiek leven.

02

Herinneringen maken

Een perfecte setting voor quality time met kleinkinderen, familie en vrienden om leuke herinneringen te maken.

03

04

Verbeterde esthetiek

Voeg luxe toe aan je tuin, waarmee het een uitnodigende omgeving wordt voor vermaak en beleving.

Therapeutische voordelen

Lichamelijke klachten als blessures en gewrichtspijnen succesvol verhelpen door de kracht van zwemmen.

05

Waardeverhoging woning

Een zwembad van Easypools zal de woningwaarde verhogen en is een duurzame investering.

06

Inmiddels hebben we al heel wat zwembaden geïnstalleerd en omdat we een aanspreekpunt zijn, bouwen we leuke relaties op met onze klanten. Bekijk hierboven onze registratie. Dank jullie wel!

Zo makkelijk is het

Nergens anders

Binnen een aantal stappen voorzie je jezelf volledig van alle ins-en-outs over jouw zwembad. Ben je nog niet helemaal zeker van deze investering? Dat geeft niet! Boek een vrijblijvend bezoek bij jou op locatie en dan bekijken we in eerste instantie samen de mogelijkheden.

young-plumber-or-technician-installing-or-repairing-system-of-water-filtration.jpg

Locatiebezoek inplannen binnen 24 uur.

Persoonlijk service is voor ons belangrijk, en daarom komen we eerst langs om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

outdoor-swimming-pool-skimmer-filter-cleaning-aerial-view.jpg

Instapmodel geplaatst binnen één maand.

Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om al binnen één maand te genieten van het zwembad in jouw tuin of buitenruimte.

swimming-pool-2.jpg

Eenmalige en geen extra kosten v.a. €24.995.

Met ons unieke voorraadbeheer kunnen we uw luxe basiszwembad snel plaatsen tegen een relatief voordelige investering.

Leuke reacties uit Nederland en Vlaanderen

Investeren in een zwembad is niet zomaar iets. Dat beseffen we maar al te goed. Juist daarom vinden we goede service belangrijk. Zodra het ligt, genieten we altijd van de positieve energie die het onze klanten geeft!

Ella & Rick​
Zoetermeer
We houden van het buitenleven en mooie momenten met familie en vrienden.​
Martine & Florina​
Zoetermeer
Elke dag trekken we samen een paar baantjes en dat merken we aanzienlijk.​
Jasper & Moniek​
Zoetermeer
We zochten een rustieke plek in onze tuin en genieten van de luxe uitstraling.​
sterren

Vraag & Antwoord

We kunnen ons voorstellen dat je al wat vragen hebt. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we hieronder wat meer duidelijkheid gegeven. Uiteraard horen we het graag als we je meer kunnen vertellen!

Onze zwembaden zijn voorzien van ingebouwde veiligheidsmaatregelen zoals antislipoppervlakken en ondiepe gedeelten, ook voor de jonge zwemmers. Standaard worden de baden geleverd met een rondom sta-rand en inlooptrap, waarmee de kindveiligheid van de baden extra wordt vergroot.

We staan bekend om onze uitstekende klantenservice en ondersteuning gedurende het hele proces, van aankoop tot installatie en nazorg. De investering in een zwembad is niet zomaar iets, en dat maakt persoonlijke service van groot belang. Onze klantenservice is altijd goed bereikbaar en biedt garanties voor kwaliteit en tevredenheid.

De aanschaf van een Easypools zwembad is een eenmalige investering zonder verborgen of aanvullende kosten achteraf. Bij ons zit je dus niet vast aan een duur onderhoudscontract. Het uitbreiden van het zwembad met ons brede assortiment aan accessoires is altijd mogelijk, maar hieraan zijn naar wens extra kosten verbonden.

Dankzij innovatieve technologieën en materialen is het onderhoud van het zwembad tot een minimum beperkt en kan dit gemakkelijk zelf worden uitgevoerd. Denk hierbij aan zelfreinigende functies, duurzame afwerkingen die bestand zijn tegen slijtage en gemakkelijke reinigings- en onderhoudsroutines. Volg onze socials en schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor meer advies!

Omdat we onze zwembaden zelf produceren, hanteren we een streng kwaliteitscontroleproces om alleen hoogwaardige zwembaden te leveren. Dit onderscheidt ons van anderen. Als zwembadinstallateur zorgen we voor kwaliteit gedurende het hele proces: van advies, tot aankoop en installatie.

André Langestraat
Eigenaar Easypools

Direct contact:

+31 (0)6 53 89 51 54

Stuur een mailtje:

info@easypools.nl

We zijn gevestigd in:

Vierpolders, NL

We installeren onze zwembaden in Nederland als Vlaanderen.

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend adviesgesprek op locatie inplannen? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact op. Alvast bedankt!

Gelijk de tuin aanpakken?

Om het gemakkelijk te maken en van het moment gebruik te maken, kun je bij ons ook terecht voor de aanleg of renovatie van jouw tuin. Over het algemeen is de aanleg van een zwembad hiervoor een perfecte aanleiding en ook hierbij helpen we je graag verder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volg, like en deel ons ook op social media en schrijf je gelijk in voor de leukste adviezen en aanbiedingen via onze nieuwsbrief.